Announcements

Announcements

HEBAHAN PENYERTAAN DALAM EXPRESSION OF INTEREST (EOI) 2023 BAGI INISIATIF SMART SELANGOR

HEBAHAN PENYERTAAN DALAM EXPRESSION OF INTEREST (EOI) 2023 BAGI INISIATIF SMART SELANGOR

Date : 09 February 2023

Reported by : Siti Nur Nazeha Bt Saiffuddin Zuhri

Category : Announcements


Share

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

YBhg. Datuk/ Dato’/ Prof./ Dr./Tuan/ Puan,

HEBAHAN PENYERTAAN DALAM EXPRESSION OF INTEREST 2023 (EOI) BAGI INISIATIF SMART SELANGORDengan hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara di atas.

2.   Untuk makluman, SSDU Innovations Sdn Bhd yang merupakan anak syarikat milikan penuh Kerajaan Negeri Selangor telah mempelawa syarikat yang berkelayakan untuk menyertai Expression of Interest (EOI) 2023 untuk pelaksanaan inisiatif Smart Selangor. Pemohon yang berminat mestilah memiliki penyelesaian (atau sistem) inovatif yang telah berjaya dilaksanakan serta berpengalaman luas di dalam pelaksanaan inisiatif Bandar Pintar (Smart City). 

3.   Pemohon yang berminat boleh mengemukakan e-mel kepada procurement@ssdu.com.my untuk mendaftar sebagai peserta EOI SSDU 2023 bagi mendapatkan e-dokumen EOI SSDU. Pemohon mestilah menghantar dokumen lengkap bersama kertas cadangan EOI dalam bentuk softcopy kepada procurement@ssdu.com.my sebelum 12.00 tengah hari pada 17 Februari 2023Bersama-sama ini disertakan maklumat permohonan seperti rajah di bawah untuk makluman dan rujukan pihak YBhg. Datuk/ Dato’/ Prof./ Dr./ Tuan/ Puan jua sekiranya berminat untuk menyertai.

image.png

Secretariat MCY Card_Dec 2022.jpeg


INNOVATION AND COMMERCIALISATION UNIT

RESEARCH MANAGEMENT CENTRE

INTERNATIONAL ISLAMIC UNIVERSITY MALAYSIA